Bio-Καθαρισμοί Εκκλησιών-Μητροπόλεων

Bio-Καθαρισμοί Εκκλησιών-Μητροπόλεων

Η Ανάγκη για την διατήρηση ενός Καθαρότερου και Υγιέστερου Περιβάλλοντος στους εσωτερικούς χώρους των εκκλησιών, δεν είναι μια δαπάνη ή μια πολυτέλεια αλλά μια Υποχρέωση, που πρέπει να παρέχεται στους εκκλησιαζόμενους.

Αργά-αργά, όλο και περισσότεροι χώροι εκκλησιών, αναγνωρίζουν ότι οι εκκλησιαζόμενοι που πάσχουν από αλλεργίες, άσθμα, θα επιθυμούσαν τους εσωτερικούς χώρους των εκκλησιών απαλλαγμένους  από επιβαρυμένα ”μικροβιακά φορτία” για να αισθάνονται ποιο  ανακουφισμένοι. Οποιαδήποτε‘‘ανακούφιση’’, από κινδύνους με επιβαρυμένο ”μικροβιακό φορτίο” που βρίσκονται και στους εσωτερικούς χώρους των εκκλήσεων, θα παρέχεται ως ‘‘εγγυήση’’ στους εκκλησιαζόμενους που πάσχουν από αλλεργίες, άσθμα .

Οι Επιστήμονες αναφέρουν ότι ο κίνδυνος απόκτησης άσθματος, αλλεργιών ή άλλων ευαισθησιών, αυξάνεται ουσιωδώς με την αύξηση της έκθεσης των ατόμων στην ‘‘εσωτερική σκόνη’’ . Είναι αλήθεια, πως ένας “άρρωστος εσωτερικός χώρος ” μπορεί να προκαλέσει: Περισσότερα… Εκκλησίες:Βελτιωμένη Ποιότητα του Εσωτερικού Περιβάλλοντα Χώρου.

 Think decontamination….το άλλο πρόσωπο της υγιεινής !!

Οι Bio-εφαρμογές Καθαρισμού αποτελούν επιτακτική ανάγκη  για την διατήρηση ενός Καθαρότερου και Υγιέστερου Περιβάλλοντος στους εσωτερικούς χώρους των εκκλησιών. Μια υψηλής ποιότητας υπηρεσία, για ένα Αρμονικά υγιεινό περιβάλλον μέσα από την Βεβαιωμένη Εφαρμογή Βio-καθαρισμών με Απορρύπανση ,Αναζωογόνηση και Εξυγίανση

Οι Παρεχόμενες υπηρεσίες επαγγελματικών Bio-Εφαρμογών  απαιτούν την εφαρμογή ολοκληρωμένων  ‘‘ περιβαλλοντικών μέτρων Bio – εξυγίανσης’’- (Green Decontamination) για την δέσμευση και δυνατότητα καταστροφής σωματιδίων έως και 0,1 μικρών , μπορούν να γίνουν από καινοτόμους συσκευές καθαρισμού και δραστικής μείωσης μικροβιακού και ιικού φορτίου του αέρα, κατάλληλες για χρήση σε κάθε κλειστό χώρο όπου συγχρωτίζονται ομάδες ατόμων θέτοντας νέα πρότυπα στην έννοια του ‘’καθαρού αέρα στον εσωτερικό χώρο ‘’.

Οι καινοτόμες συσκευές καθαρισμού καλύπτουν πλήρως και τους  αερομεταφερόμενους ρύπους βιολογικών παραγόντων, άλλα και την δευτερογενή ρύπανση –επιμόλυνση,  για την υγειονομική ασφάλειά των εργαζομένων και των επισκεπτών σε ‘’δυνητικά ‘’ μολυσμένους ή/και ευάλωτους  εσωτερικούς χώρους.

Ζητήστε μας ένα Test….Dry!! Καθαρισμού, για να μάθετε για αυτά που δεν ξέρετε και δεν φαίνονται.

Μικροβιολογική & Βακτηριακή Απολύμανση. 

Η εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης , αναβαθμίζει τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού, με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ Απολυμαντικό, με αρ. αδείας 51834/2009, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τύπων,2,3,4,(98/8EC). Sera Απολυμαντικό pdf  «Απολυμαντικό ευρέως φάσματος  χρησιμοποιείστε το  με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση»

Πληροφορίες με email στο info@greenservices.gr ,ή καλέστε στα 2104829839, 6932245887

Σχετικά Άρθρα

Εκκλησίες:Βελτιωμένη Ποιότητα του Εσωτερικού Περιβάλλοντα Χώρου.

Η τήρηση βασικών κανόνων με ολοκληρωμένα περιβαλλοντικά μέτρα διαχείρισης για την προαγωγή υγείας.

Αυτό που φαίνεται Καθαρό, Υγιές είναι;

Η Επικινδυνότητα της επιμόλυνσης στους εσωτερικούς χώρους .

Οι 10 +1 λόγοι μείωσης – αποφυγής αλλεργιών με την καθαριότητα.

Πολυδάπανες οι ‘‘κρυφές χρεώσεις’’ μετά τον καθαρισμό στρωμάτων.

Μήπως οι ‘‘Οικολογικοί Bio – κτόνοι’’ κυκλοφορούν ανάμεσα μας;!!!

Διαταραχές με Αυξημένη Επικινδυνότητα στις Λοιμώξεις.