Bio-Εφαρμογές Home Solutions

Εναρμονισμένα Πρότυπα μίας Εξασφαλισμένης  Ποιοτικής Διαβίωσης

Επενδύοντας στην Διαφορετικότητα των Καινοτόμων Υπηρεσιών Περιβαλλοντολογικού Ενδιαφέροντος , δημιουργήσαμε το Καινοτόμο πρόγραμμα, “Φροντίζουμε για το σπίτια σας”, σε επίπεδο υπηρεσιών για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής.

Μετά από τα διαγνωστικά τεστ προσδιορισμού για “ρυπογόνα μικροβιακά φορτία” , δίνονται αποδοτικές και αποτελεσματικά βιώσιμες λύσεις αναβάθμισης στο Ζωτικής Σημασίας εσωτερικό περιβάλλον του σπιτιού σας.

Η Διαφορετικότητα στα προγράμματα του Green Services βασίζονται στην αναπτυγμένη μέθοδο ‘‘Προηγμένης Τεχνολογίας ’’ ενός ολοκληρωμένου συστήματος για την ελεγχόμενη μείωση των “ρυπογόνων μικροβιακών φορτίων”, βακτηριδίων, μυκήτων, αφαίρεση αλλεργιογόνων περιττωμάτων ακαρεων, χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination).

Αυτές οι Εναλλακτικές Διαχειριστικές Εφαρμογές, με Επαγγελματικά συστήματα απορρύπανσης και εξυγίανσης, βοηθούν στην μείωση των πληθυσμών σε πολλά παράσιτα (ζωικούς εχθρούς) των κατοικημένων χώρων, αλλά και την αποφυγή της επιμόλυνσης του χώρου με αλλεργιογόνους μολυσματικούς παράγοντες. Όπως τα αποσυνθεμένα μέρη των άκαρεων της οικιακής σκόνης (Dust mites) , μαζί με τα περιττώματα τους αλλά και των λεπιών – θραυσμάτων-που οφείλεται στο άκαρι της μεταδοτικής ψώρας, το οποίο ζει και αναπαράγεται στο δέρμα του ανθρώπου.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται στον καθαρισμό του σπιτιού σας είναι πολύ προσωπική υπόθεση. Χωρίς όμως να το γνωρίζετε, επιβαρύνεστε με επιπλέον κόστος εργασίας για την παραγωγή της απαιτούμενης καθαριότητας, αλλά και με επιμόλυνση του χώρου, είτε την κάνετε μόνοι σας είτε με Οικιακή Βοηθό.

Και δεν ξεχνάμε ότι : Με την Φροντίδα των Εξειδικευμένων Bio-εφαρμογών Συντήρησης, παρέχεται η προεργασία άμεσης επέμβαση ώστε προλαβαίνετε την εξάπλωση, σε προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από αρθρόποδα υγειονομικής σημασίας, κοριοί ψύλλοι, ψείρες, ψώρα και τσιμπούρια (Κρότωνες), διότι η ιδία προεργασία κρίνεται απαραίτητη πριν ή και μετά από κάθε εφαρμογή για την εξόντωση τους , είτε με βιοκτόνα, (Συνιστούμε πάντα στους υπεύθυνους ότι, αν χρειαστεί να γίνει, μετά τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού εφαρμογή απεντόμωσης, τότε αυτή θα πρέπει να γίνει με την παρουσία υπεύθυνου επιστήμονα,  ο οποίος να έχει προβεί π.χ σε («Αναγγελία έναρξης »  σύμφωνα με το νόμο 3919/2011) ή/και υπέρθερμου ατμού (πίεση 4- 10 bar για 184,13ο C), θερμικής απεντόμωσης, ελεγχόμενης ή τροποποιημένης ατμόσφαιρας, κλπ.

“Green & Bio Decontamination” Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης

Σχετικά Άρθρα

Αυτό που φαίνεται Καθαρό, Υγιές είναι;