Bio – καθαρισμοί χαλιών

 Οι ασφαλείς και υγιεινές κατοικίες είναι υποχρέωση όλων μας. 

 

Bio- Εφαρμογές καθαρισμού :βιο εφαρμογές καθαρισμού Μια Αποτελεσματικά Παρεχόμενη Καθαριότητα για το Βιο-Περιβάλλον και τα «Δικαιώματα του βίου», αλλά και ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που βοηθάει στην προστασία της Βιο-ποικιλότητας.

Η Αναγκαιότητα επίτευξης άμεσων εφαρμογών στην αποτελεσματική διαχείριση του εσωτερικού περιβάλλοντος χώρου για μια Ισορροπημένη Καθαριότητα, έχει σαν  στόχο την προσφορά ιδανικών λύσεων Επαγγελματικής Απορρύπανσης  για ένα Αναβαθμισμένο Ποιητικά καθαρό και υγιεινό εσωτερικό περιβάλλον.

Με δεδομένο του ότι η προστασία του περιβάλλοντος ξεκινά από τους εσωτερικούς χώρους που ζούμε και εργαζόμαστε, τότε η συστηματική μεθοδολογία της έννοιας της Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης του χώρου, πρέπει να βασίζεται στην Εξειδίκευση, ώστε  με απλά βήματα να πηγαίνουμε  προς “την πράσινη καθαριότητα’’.

Οι Παρεχόμενες υπηρεσίες επαγγελματικών Bio-Εφαρμογών απαιτούν την εφαρμογή ολοκληρωμένων  ‘‘ περιβαλλοντικών μέτρων Bio – εξυγίανσης’’- (Green Decontamination) για την δέσμευση και δυνατότητα καταστροφής σωματιδίων έως και 0,1 μικρών , μπορούν να γίνουν από καινοτόμους συσκευές καθαρισμού και δραστικής μείωσης μικροβιακού και ιικού φορτίου του αέρα, κατάλληλες για χρήση σε κάθε κλειστό χώρο όπου συγχρωτίζονται ομάδες ατόμων θέτοντας νέα πρότυπα στην έννοια του ‘’καθαρού αέρα στον εσωτερικό χώρο ‘’.

Οι καινοτόμες συσκευές καθαρισμού καλύπτουν πλήρως και τους  αερομεταφερόμενους ρύπους βιολογικών παραγόντων, άλλα και την δευτερογενή ρύπανση –επιμόλυνση,  για την υγειονομική ασφάλειά των εργαζομένων και των επισκεπτών σε ‘’δυνητικά ‘’ μολυσμένους ή/και ευάλωτους  εσωτερικούς χώρους.

Bio-Καθαρισμός χαλιών

Bio-Carpet Care:βιο εφαρμογές καθαρισμού Εξειδικευμένη φροντίδα συντήρησης σε χαλιά και μοκέτες με Bio-Εφαρμογές καθαρισμού επαγγελματικής απορρύπανσης, αναζωογόνησης και εξυγίανσης, για αφαίρεση αλλεργιογόνων περιττωμάτων των ακάρεων σκόνης, αλλά και μείωση από “ρυπογόνους μολυσματικούς παράγοντες ”, βακτηρίδια, μύκητες, τρίχες, περιττό χνούδι, άμμο, χωρίς τη χρήση χημικών (Green Decontamination).

Πλύσιμο χαλιών

Bio-Carpet Cleaning:βιο εφαρμογές καθαρισμού Μετά τις Εξειδικευμένες Bio-Εφαρμογές καθαρισμού των μοκετών, από τοίχο σε τοίχο του χώρου, σας εξασφαλίζουμε την ασφαλή εφαρμογή της ενδεικνυόμενης μεθόδου πλυσίματος, χωρίς κιτρινίλες, καθαριστικά υπολείμματα, υγρασία μούχλας που προκαλούν κακοσμία, ανάπτυξη μυκήτων και καταστροφές για μια φυσική λύση στην εσωτερική ρύπανση.

Η εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης , αναβαθμίζει τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού, με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ Απολυμαντικό, με αρ. αδείας 51834/2009, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τύπων,2,3,4,(98/8EC). Sera Απολυμαντικό pdf  «Απολυμαντικό ευρέως φάσματος  χρησιμοποιείστε το  με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση»

 “Green & Bio Decontamination” Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης

Πληροφορίες με email στο info@greenservices.gr ,ή καλέστε στα 2104829839, 6932245887

Σχετικά Άρθρα

Αυτό που φαίνεται Καθαρό, Υγιές είναι;

Η Επικινδυνότητα της επιμόλυνσης στους εσωτερικούς χώρους .

Τα 20 +1’’ Όταν’’ της Καθημερινότητας μας.!!!

Οι 10 +1 λόγοι μείωσης – αποφυγής αλλεργιών με την καθαριότητα.

Εξασφαλισμένες Υπηρεσίες Υγιεινής Χώρων Φιλοξενίας Ζώων.!!

Οι σημαντικότεροι ‘’ρυπαντές τροφίμων’’ στο πιάτο μας!!