Bio-Καθαρισμοί Λεωφορείων

Bio-εφαρμογές Καθαρισμού Λεωφορείων

Παρέχονται Εξειδικευμένες Bio-Εφαρμογές καθαρισμού με απορρύπανση αναζωογόνηση των ταπετσαριών, με την χρησιμοποίηση ενός πλήρους συστήματος  φροντίδας, σχεδιασμένο για να καλύπτει πολλαπλές εφαρμογές, σε Maximum απόδοση, με Έγκριση “Green Label” του CRI για αφαίρεση ρύπων συγκράτηση σκόνης μαζί τα ερεθιστικά αλλεργιογόνα περιττώματα των ακάρεων,  βακτηριδίων, παθογόνων μικροοργανισμών, κλπ. χωρίς να καταστρέφει το επεξεργάσιμο αντικείμενο.

Οι Παρεχόμενες υπηρεσίες επαγγελματικών Bio-Εφαρμογών  απαιτούν την εφαρμογή ολοκληρωμένων  ‘‘ περιβαλλοντικών μέτρων Bio – εξυγίανσης’’- (Green Decontamination) για την δέσμευση και δυνατότητα καταστροφής σωματιδίων έως και 0,1 μικρών , μπορούν να γίνουν από καινοτόμους συσκευές καθαρισμού και δραστικής μείωσης μικροβιακού και ιικού φορτίου του αέρα, κατάλληλες για χρήση σε κάθε κλειστό χώρο όπου συγχρωτίζονται ομάδες ατόμων θέτοντας νέα πρότυπα στην έννοια του ‘’καθαρού αέρα στον εσωτερικό χώρο ‘’.

Οι καινοτόμες συσκευές καθαρισμού καλύπτουν πλήρως και τους  αερομεταφερόμενους ρύπους βιολογικών παραγόντων, άλλα και την δευτερογενή ρύπανση –επιμόλυνση,  για την υγειονομική ασφάλειά των εργαζομένων και των επισκεπτών σε ‘’δυνητικά ‘’ μολυσμένους ή/και ευάλωτους  εσωτερικούς χώρους.

Μετά τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού εφαρμόζουμε την ενδεικνυόμενη και ασφαλή μέθοδο πλυσίματος. Η ολοκλήρωση των εφαρμογών πλυσίματος γίνεται με το Επαγγελματικό Σύστημα, για Εξειδικευμένη Απολυμαντική Μέθοδο και  το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ απολυμαντικό, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τύπων ,2,3,4,(98/8EC), χωρίς αρώματα και χρωστικές ουσίες.

Συνδυάζει το δυναμισμό της περιστροφικής δύναμης του αέρα, με την απολύμανση των επιφανειών και από ινώδη υλικά, (ταπετσαρία, μοκέτα), με ταυτόχρονη αναρρόφηση , εκμηδενίζοντας  την ύπαρξη από τρεξίματα, κιτρινίλες, υγρασίες και μούχλα που προκαλούν κακοσμία, ανάπτυξη μυκήτων και καταστροφές.

Η εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης , αναβαθμίζει τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού, με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ  Απολυμαντικό  με αρ. αδείας 51834/2009, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τύπων, 2,3,4,(98/8EC). Sera Απολυμαντικό pdf  «Απολυμαντικό ευρέως φάσματος  χρησιμοποιείστε το  με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση»

 Think decontamination….το άλλο πρόσωπο της υγιεινής !!

‘‘Καταλυτική Οζονοποίηση’’: Η Φυσική εναλλακτική λύση.

 ‘‘Οι προκλήσεις για την «μικροβιολογική ασφάλεια» και οι κίνδυνοι από την επανεμφανίσει προβλημάτων που είχαν εξαφανιστεί από την καθημερινότητα μας, οδηγούν τα νέα πρότυπα φυσικών εναλλακτικών λύσεων, για την διασφάλιση μιας καλύτερης ποιότητας στους εσωτερικούς χώρους.’’

Και δεν ξεχνάμε ότι : Με την Φροντίδα των Εξειδικευμένων Bio-εφαρμογών Συντήρησης, παρέχεται η προεργασία άμεσης επέμβαση ώστε προλαβαίνετε την εξάπλωση, σε προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από αρθρόποδα υγειονομικής σημασίας, κοριοί ψύλλοι, ψείρες, ψώρα και τσιμπούρια (Κρότωνες), διότι η ιδία προεργασία κρίνεται απαραίτητη πριν ή και μετά από κάθε εφαρμογή για την εξόντωση τους , είτε με βιοκτόνα, (Συνιστούμε πάντα στους οδηγούς ότι, αν χρειαστεί να γίνει, μετά τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού εφαρμογή απεντόμωσης, τότε αυτή θα πρέπει να γίνει με την παρουσία υπεύθυνου επιστήμονα,  ο οποίος να έχει προβεί π.χ σε («Αναγγελία έναρξης »  σύμφωνα με το νόμο 3919/2011) και θα τον βρείτε στην Αναζήτηση του  P.C.S. Εφαρμοστή στην Περιοχή σας ή/και με θερμική απεντόμωσης, ελεγχόμενης ή τροποποιημένης ατμόσφαιρας, κλπ.

Πληροφορίες με email στο info@greenservices.gr ,ή καλέστε στα 2104829839, 6932245887

Σχετικά Άρθρα

Καθαριότητα και Υγιεινή στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Με Εφαρμογή Κανόνων Υγιεινής ή Χωρίς;!!!

Κοριοί και Χώροι Φιλοξενίας.