BioSanitizers

Think BioSanitizers ……….. η αποτελεσματικότητα στις συνθήκες υγιεινής.!!!!

BioSanitizers: Ένα τμήμα με σύγχρονες και πρακτικές μεθόδους εναέριας και επιφανειακής απολύμανσης, ως μια αποτελεσματική και αξιόπιστη εναλλακτική λύση που ξεπερνά τα πρότυπα της αποτελεσματικότητας, φιλικές προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Ο ρόλος του περιβαλλοντικού καθαρισμού είναι καθοριστικός για την πρόληψη και την αποτροπή ασθενειών. Το τμήμα του BioSanitizers προορίζεται να παρέχει αποτελεσματικότητα σε ένα ευρύ φάσμα μικροοργανισμών, συμπεριλαμβανομένων των βακτηρίων, των ιών και των σπορίων, κλπ

Το τμήμα του BioSanitizers αναπτύσσει προγράμματα ‘’πράσινων στρατηγικών’’ με εξειδικευμένες μεθόδους προηγμένης τεχνολογίας, για επί τόπου χημική οξείδωση (ISCO) (Purerefreshing), επιτυγχάνοντας την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Η διασφάλιση ενός καθαρού και υγιεινού περιβάλλοντος είναι ζωτικής σημασίας για εσάς , όταν η χρήση του αναβαθμίζεται σε υψηλότερο επίπεδο με αποτελεσματικότερη ‘’Ασπίδα προστασίας ’’ .Το τμήμα του BioSanitizers για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων, έχει υιοθέτηση μια εξελιγμένη εναλλακτική διαχείριση. τηρώντας τις διαδικασίες ‘‘Ιχνηλασιμότητας’’ -με βάση την ισχύουσα νομοθεσία – για την αποδοτικότερη χρήση των εφαρμοσμένων εναλλακτικών λύσεων . Με αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων για τις Bio-απολυμαντικές εφαρμογές μπορεί και  παρέχει ολοκληρωμένες και αποτελεσματικά ευέλικτες λύσεις, εφαρμόζοντας με απόλυτη ασφάλεια τα αυστηρά υγειονομικά πρότυπα. δημιουργείται η επιτακτική ανάγκη.

Με γνώμονα ότι η υγεία θα αποτελεί πάντα το θεμελιώδες κοινωνικό αγαθό για την ευημερία μιας κοινωνίας πολιτών, η οποία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις υπηρεσίες καθαριότητας και υγιεινής με “διασφαλισμένη ποιότητα” , επενδύουμε στην ανάπτυξη μέσω της επίτευξης μιας  συνεχούς βελτίωσης.  Με κίνητρο την εξέλιξη ενός ποιοτικά άρτιου αποτελέσματος στην προαγωγή βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, σε ένα ποιο ‘’καθαρό & υγιεινό περιβάλλον ’’, συμβάλλοντας έτσι στο να προλάβουμε ή να μετριάσουμε σοβαρές επιπτώσεις για την υγεία τους.

BioSanitizers και φιλοξενία

Η ολιστική προσέγγιση στις συνθήκες υγιεινής των χώρων φιλοξενίας , ξεπερνώντας τα πρότυπα της αποτελεσματικότητας στην ανάπτυξη μιας ‘’Υγιέστερης Διαβίωσης’ , αναβαθμίζει την έννοια της προστιθέμενης αξίας των υπηρεσιών φιλοξενίας.

Αυτό το υπέρτατο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των “Καθαρων Δωμάτιων με φιλικό περιβάλλον”,– απαραίτητα για την Υγεία των φιλοξενούμενων– με ή/και χωρίς ‘’ευαισθησίες’’, ενισχύει την στρατηγική αντιμετώπισης του ανταγωνισμού, αναδεικνύοντας συγχρόνως την διαφορετικότητα της ‘’διαχρονικής αξίας στον τρόπο φιλοξενίας’’ . Έτσι ο φιλοξενούμενος , που αναζητά να ανακαλύψει νέους προορισμούς, να προτιμά τελικά χώρους ποιο φιλικούς προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον , ξεδιπλώνοντας έτσι τα έντονα χαρακτηριστικά του για μία μοναδική εμπειρία πολυτελούς διαμονής .

Όταν η όλη διαδικασία διενεργείται  από εφαρμοστές με Βεβαιωμένη κατάρτιση και επιβλέπεται από άτομα με Πιστοποίηση Επαγγελματικών Προσόντων και την ‘’βαθιά γνώση της πράξης’’  μιας εμπειρίας 35 χρόνων , τότε η ολιστική προσέγγιση με τεκμηριωμένα στοιχειά, καλύπτει και την αναβαθμισμένη ποιότητα του ύπνου στους χώρους φιλοξενίας, με τις οικονομικότερες λύσεις.

Επιλογές εφαρμογών απολύμανσης για χώρους σε :  

Επιλογές εφαρμογών για Πρόληψη λεγεωνέλλας:

Πληροφορίες με email στο  biosanitizers@greenservices.gr ,ή καλέστε στα 2104829842 , 6932245887

Σχετικά Άρθρα

Βρείτε ένα καθαρό χώρο για σας!!

Ολοκλήρωση των κριτηρίων με “Καθαρά Δωμάτια φιλικού περιβάλλοντος”.!!!

Διαχείριση Αέριας Ρύπανσης στους Εσωτερικούς Χώρους.

Τι γνωρίζετε για τους ‘’άγνωστους κίνδυνους’’ μετά τον καθαρισμό των στρωμάτων;

Διασφαλισμένη υγιεινή χώρων διαχείρισης φροντίδας κατ’ οίκον.

Διαχειριστική αποκατάσταση προβλημάτων σε εσωτερικούς χώρους.

Υγειονομικοί έλεγχοι σε σχολεία όλων των βαθμίδων αλλά και μέσων μαζικής μεταφοράς.   

Legionella – ένας «άγνωστος» κίνδυνος – για πολλούς χώρους .

Καθαρά οφέλη με εξελιγμένες εναλλακτικές διαχειριστικές λύσεις στους τομείς παραγωγής.