Bio-Εφαρμογές

Living-Room-luxury-home

 Bio-εφαρμογές Home Solutions

Bio-εφαρμογές καθαρισμού: Μια Αποτελεσματικά Παρεχόμενη Καθαριότητα για το Βιο-Περιβάλλον και τα “Δικαιώματα του βίου”, αλλά και ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που βοηθάει στην προστασία της Βιο-ποικιλότητας.

Η Αναγκαιότητα επίτευξης άμεσων εφαρμογών στην αποτελεσματική διαχείριση του εσωτερικού περιβάλλοντος χώρου για μια Ισορροπημένη Καθαριότητα, έχει σαν  στόχο την προσφορά ιδανικών λύσεων Επαγγελματικής Απορρύπανσης (Green -Decontamination) για ένα Αναβαθμισμένο Ποιητικά καθαρό και υγιεινό εσωτερικό περιβάλλον.

Με δεδομένο του ότι η προστασία του περιβάλλοντος ξεκινά από τους εσωτερικούς χώρους που ζούμε και εργαζόμαστε, τότε η συστηματική μεθοδολογία της έννοιας της Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης του χώρου, χωρίς την χρήση χημικών (Green -Decontamination)  πρέπει να βασίζεται στην Εξειδίκευση, ώστε  με απλά βήματα να πηγαίνουμε  προς “την πράσινη καθαριότητα’’.

 Think decontamination….το άλλο πρόσωπο της υγιεινής !!

Η μέθοδος BiOzone μπορεί να χρησιμοποιηθεί συμπληρωματικά με συλλογικότητα η/και σε συνδυασμό, ως  ένας αποτελεσματικός τρόπος μιας εναλλακτικής τεχνολογίας  ελέγχου μικροοργανισμών, μυκοτοξίνων φυτοτοξινών, παθογόνων ιών, σπόρια μυκήτων, επιβλαβή βακτήρια, σε κατοικημένους χώρους, για τα  “Καθαρά Δωμάτια με φιλικό περιβάλλον”,  χωρίς τη χρήση χημικών (Green Decontamination), αφού θεωρείται φιλική προς τις ανάγκες των ανθρώπων.

Οι επανδρωμένες κινητές μονάδες με το εξειδικευμένο εξοπλισμό, βρίσκονται όλο το χρόνο σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουν ακόμα και επείγοντα προβλήματα εσωτερική ρύπανσης.

Καινοτομώντας  στο σύνολο των εσωτερικών σας χώρων με το πρόγραμμα Αnti-infection prevention  μπορούμε  να σας παρέχουμε την eXtra  προστασία του BIOPROTECT RTU και την μακροχρόνια αντιμικροβιακή δράση του για 60 έως και 90 ημέρες.

Με έγκριση του (ΕΟΦ) συμπεριλαμβάνεται και η ιοκτόνος δράση του έναντι του SARS-CoV-2,  ώστε να προσφέρεται  την εξασφαλισμένη ποιοτικά υγιεινή, όχι μόνο στα καινούργια σας στρώματα , σαλόνια και χαλιά άλλα και στα αυτά που θα στρώσετε για τον χειμώνα, για μια διαμονή πιο χαλαρωτική και ευχάριστη αλλά και  με περισσότερη ευεξία.

Εξασφάλιση μιας Ποιοτικής Διαβίωσης
Τον κώδωνα του κινδύνου μας κρούουν οι πανεπιστημιακοί ερευνητές, για την ποιότητα του αέρα στους εσωτερικούς χώρους. Τα αποτελέσματα δείχνουν επιβαρυμένους εσωτερικούς χώρους, με το 60% των κρουσμάτων άσθματος που παρατηρούνται στην Ελλάδα να οφείλονται στη ρύπανση και επιμόλυνση των εσωτερικών χώρων.

Επιστημονικές ιατρικές έρευνες και μελέτες αναφέρουν ότι, εάν γινόταν σωστή διαχείριση στην καθαριότητα των εσωτερικών χώρων, τότε ένα μεγάλο ποσοστό από τα επισκεπτόμενα του γιατρούς άτομα για προβλήματα υγείας που προέρχονται από το επιβαρυμένο με“αιωρούμενα ρυπογόνα μικροβιακά φορτία” εσωτερικό περιβάλλον, δεν θα τους επισκέπτονταν.

Η επίδραση της χαμηλής ποιότητας του αέρα των εσωτερικών χώρων στην ανθρώπινη υγεία μπορεί να γίνει αντιληπτή από άτομα αλλεργικά, ή με χρόνια ρινικά και πνευμονικά συμπτώματα. Παρατηρείται αύξηση στις εισαγωγές επειγόντων περιστατικών για παιδιά ηλικίας έως 14 ετών εξαιτίας κυρίως κρίσεων άσθματος, αλλά και σε άτομα άνω των 65 ετών με χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια κτλ.

Τι είναι τα ακάρεα;

Είναι αόρατοι μικροοργανισμοί, ζουν μέσα στα στρώματα, στα χαλιά, στις μοκέτες, στα σαλόνια κλπ. Τρέφονται με τα απονεκρωμένα κύτταρα του ανθρώπου και θέλουν θερμό και υγρό περιβάλλον για να αναπτυχθούν.
Οι εκκρίσεις της βλαβερής πρωτεΐνης που βρίσκεται στα περιττώματά τους, μαζί με τα αποσυνθεμένα μέρη τους, είναι το βασικό αίτιο αλλεργίας στην οικιακή σκόνη που όταν εισπνέονται προκαλούν αλλεργική ρινίτιδα, βρογχικό άσθμα κλπ.
Για την αντιμετώπιση τους, χρειάζεται να γίνεται πολύ καλός καθαρισμός σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Με  αναβαθμισμένες τις καινοτόμες υπηρεσίες Bio-εφαρμογών Διαχείρισης Εσωτερικών Χώρων , συμβάλουμε ενεργά στις λύσεις των προβλημάτων που ανακύπτουν στην καθαριότητα,  την περιβαλλοντική εξυγίανση αλλά και αποκατάσταση των εσωτερικών χωρών.

Πληροφορίες με email στο info@greenservices.gr ,ή καλέστε στα 2104829839, 6932245887

Πηγή:  http://greenservices.gr/services/βιο-εφαρμογές-home-solutions/

Σχετικά Άρθρα

Περιορισμός του κινδύνου αέριας μόλυνσης – επιμόλυνσης στους εσωτερικούς χώρους

‘’Υγειονομική Ασπίδα Προστασίας ’’ κατά των Λοιμώξεων

Ενημ.Υλικό ‘’Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Καθαριότητας & Υγιεινής Εσωτερικών Χώρων ‘’ 

Διευκρινιστικός 10λογος Βιοκτόνων Απολυμαντικών και Δημόσια Υγεία.

‘’Ολοκληρωμένη Υγειονομική Εξασφάλιση σε Φυσικοθεραπευτήρια – Κέντρα Αισθητικής‘’

‘’Ολοκληρωμένη Υγειονομική Εξασφάλιση Αιθουσών Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης ‘’

‘’Ολοκληρωμένη Υγειονομική Εξασφάλιση και στις Σχολικές Αίθουσες‘’

”Ασφαλή Μεταφορικά Μέσα”.

‘’Ολοκληρωμένη Υγειονομική Εξασφάλιση και στις Μονάδες Κλιματισμού‘’