Μυοκτονίες

Ενημέρωση

Λεπτοσπείρωση: Η Λεπτοσπείρωση (επίσης γνωστή ως πυρετός των αγρώννόσος των ποντικών, και πυρετός των βάλτων μεταξύ άλλων ονομασιών) είναι μία λοίμωξη που προκαλείται από το βακτήριο σπειροειδούς μορφής  Spirochaetae το οποίο ονομάζεται λεπτόσπειρα. Τα συμπτώματα μπορεί να είναι μη ορατά ή ήπιας μορφής, όπως πονοκέφαλοι, μυικοί πόνοι και πυρετός, ή βαριάς μορφής με πνευμονική αιμορραγία μία από τους πνεύμονες ή μηνιγγίτιδα. Αν λόγω της λοίμωξης προκαλούνται ίκτερος, νεφρική ανεπάρκεια και αιμορραγία, πρόκειται για τη νόσο του Weil. Αν προκαλείται ακατάσχετη αιμορραγία στους πνεύμονες, πρόκειται για το σύνδρομο πνευμονικής αιμορραγίας βαρέας μορφής.

Η Greenkeepings  με τους προτεινόμενους επιστήμονες

στην Αναζήτηση του  P.C.S. Εφαρμοστή στην Περιοχή σας δίνει την δυνατότητα  μέσα από το πρόγραμμα  Reciprocity, να έχουν μια πλήρη λύση στα προβλήματα Υγειονομικού ενδιαφέροντος που μπορεί να έχουν από προσβολές ζωικών παρασίτων (Τρωκτικά) με τις συνακόλουθες  επιπτώσεις από αυτές.

Μυοκτονίες -Τρωκτικά: Τα προβλήματα που δημιουργούν τα  τρωκτικά αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για την ασφάλεια των προϊόντων που εκτίθενται σε αυτά, και κατ’ επέκταση για την υγεία των ανθρώπων.

Τα ποντίκια αποτελούν αιτία σημαντικών μολύνσεων και καταστροφών σε προϊόντα και εγκαταστάσεις. Για την καταπολέμηση των ποντικιών χρησιμοποιούμε δολώματα τα οποία περιέχουν ειδικές δραστικές ουσίες,  τοποθετημένες σε δολωματικούς σταθμούς. Για την οριστική απαλλαγή ενός χώρου από τρωκτικά, θα πρέπει να εφαρμοστεί ένα οργανωμένο πρόγραμμα μυοκτονίας. Οι σταθμοί τοποθετούνται στους χώρους βάση μελέτης που έχει προηγηθεί από τον επιστημονικά υπεύθυνο.

Η μυοκτονία όπως και η απεντόμωση, είναι από τις σημαντικότερες διαδικασίες για την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων στις επιχειρήσεις, είτε πρόκειται για το στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας, είτε για το στάδιο της αποθήκευσης – διανομής και εστίασης. Η ευαισθησία και η σημασία για την καθαριότητα και την υγιεινή αποτελεί ίσως τον σημαντικότερο παράγοντα για την αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων από προσβολές ζωικών παρασίτων (Τρωκτικά) με τις συνακόλουθες  επιπτώσεις από αυτές.

Οι προτεινόμενοι επιστήμονες στην Αναζήτηση του  P.C.S. Εφαρμοστή στην Περιοχή σαςμπορούν να σας δώσουν μια ολοκληρωμένη λύση στα προβλήματα από προσβολές ζωικών παρασίτων (Τρωκτικά) με τις συνακόλουθες  επιπτώσεις από αυτές.

Οι επιλεγμένες σύγχρονες μέθοδοι με τα επιλεγμένα ακίνδυνα αιμολυτικά δολώματα 2ης και 3ης γενιάς αποφέρουν τα άριστα αποτελέσματα. Τοποθετούνται αγκυρωμένα δολώματα σε ειδικούς δολωματικούς σταθμούς χωρίς να μολύνουμε τρόφιμα, σκεύη, εξοπλισμό και χωρίς να προκαλούμε θανάτους σε οικόσιτα ζώα και πουλιά.

”Μετά από κάθε εφαρμογή Μυοκτονίας σε εσωτερικούς χώρους, πρέπει να γίνει περισυλλογή, πλήρη καθαριότητα με Εξειδικευμένες Bio-Εφαρμογές Επαγγελματικής απορρύπανσης με αναζωογόνηση, εξυγίανση και απολύμανση. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή  στην επιλογή της μεθόδου , γιατί μια εφαρμογή χωρίς τον απαιτούμενο Επαγγελματικό εξοπλισμό, την Επαγγελματική κατάρτιση, θα μπορούσε να αποφέρει αρνητικά αποτελέσματα, με επιμόλυνση στους εσωτερικούς χώρους.”

Όλα τα χρησιμοποιούμενα μυοκτόνα σκευάσματα είναι εγκεκριμένα από την αρμόδια Διεύθυνση Φυτοπροστασίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Η εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης , αναβαθμίζει τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού, με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ Απολυμαντικό, με αρ. αδείας 51834/2009, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τύπων,2,3,4,(98/8EC). Sera Απολυμαντικό pdf  «Απολυμαντικό ευρέως φάσματος  χρησιμοποιείστε το  με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση» Πληροφορίες με email στο info@greenservices.gr ,ή καλέστε στα 2104829839, 6932245887

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους προτεινόμενους επιστήμονες , στην Αναζήτηση του  P.C.S. Εφαρμοστή στην Περιοχή σας,  για να συζητήσετε μαζί του, για το πώς μπορεί να σας δώσει μια ολοκληρωμένη λύση.