Βιο-Καθαρισμοί Σαλονιών

\"carpets-and-rugs\"

Bio-εφαρμογές Καθαρισμού Σαλονιών\"βιο

Με γνώμονα πάντα τις αρχικές ανησυχίες μας, αφιέρωση και υποχρέωση με συνεχή υποστήριξη για να επιτύχουμε την υψηλότερη ικανοποίηση των καταναλωτών, συνεχίζουμε να προσφέρουμε και στους επιτόπιους καθαρισμούς, υψηλής ποιότητας εξειδικευμένες υπηρεσίες Bio-εφαρμογών για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής.
Bio-Καθαρισμός Σαλονιών

Βio-Upholstery Care:\"βιοΕξειδικευμένη Φροντίδα Συντήρησης με Bio-Εφαρμογές καθαρισμού, αναζωογόνηση, απορρύπανση και εξυγίανση για αφαίρεση αλλεργιογόνων περιττωμάτων των ακάρεων σκόνης, βακτηριδίων, παθογόνων μικροοργανισμών,  χωρίς τη χρήση χημικών (Green Decontamination).

Πλύσιμο Σαλονιών

Bio-Upholstery Cleaning:\"βιο Μετά τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού εφαρμόζουμε την ενδεικνυόμενη και ασφαλή ξηρή μέθοδο πλυσίματος,  χωρίς κιτρινίλες, τρεξίματα, υγρασίες και μούχλα που προκαλούν κακοσμία, ανάπτυξη μυκήτων και καταστροφές.

Εξειδικευμένες Bio-Εφαρμογές σε ταπετσαρίες σαλονιών, αλκαντάρα, ναμπούκ, σουέτ, δερματίνες, κτλ.

Η εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης , αναβαθμίζει τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού, με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ Απολυμαντικό, με αρ. αδείας 51834/2009, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τυπων,2,3,4,(98/8EC). Aκίνδυνο για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Sera Apolymantiko.PDF

Σχετικά Άρθρα

Η αόρατη πλευρά της καθαριότητας

Έξυπνες λύσεις για οικονομία και καθαριότητα

Εναλλακτικές λύσεις με απαιτήσεις για Καλύτερη Ζωή

Ισορροπημένη εξυγίανση με ανοιξιάτικη καθαριότητα

Επιμορφωτικά σεμινάρια για Bio-καθαρισμό και Πλύσιμο Στρωμάτων και Σαλονιών.pdf