Βιο-Καθαρισμοί Επαγγελματικών χώρων

Αντιρρυπαντικά προγράμματα Bio-Καθαρισμού και Εξυγίανσης για Καθαρή και υγιή Ατμόσφαιρα για όλους τους εσωτερικούς χώρους .

Το Βιο-Περιβάλλον και τα \”Δικαιώματα του βίου\”, συνθέτουν το χώρο και τα όρια της Ανάπτυξης, είναι δε ένας από τους σημαντικότερούς παράγοντες των συλλογικών αποφάσεων, όπου όχι μόνο συμβαδίζει με την οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθάει και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η ανάγκη για τη διατήρηση ενός καθαρότερου και Υγιέστερου περιβάλλοντος στους εσωτερικούς χώρους, δεν είναι μια δαπάνη ή μια πολυτέλεια, αλλά μια Υποχρέωση απέναντι στους ανθρώπους και το περιβάλλον’’

\"01ΕπαγγελματικώνΗ Ευαισθητοποίηση για τις Περιβαλλοντικές Αλλαγές μαζί με τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών, σε θέματα υγιεινής για καθαρούς εσωτερικούς χώρους, απαιτούν την χρήση εξειδικευμένων μεθόδων και συστημάτων επαγγελματικού καθαρισμού. Δημιουργούμε ένα Αρμονικά υγιεινό περιβάλλον με καλύτερες συνθήκες εργασίας και περισσότερη απόδοση, μέσα από την “Βεβαιωμένη Απόδειξη Εφαρμογής” Βio-καθαρισμών με Απορρύπανση ,Αναζωογόνηση και Εξυγίανση

  • Ξενοδοχείων (Green & Clean Hotels) ή άλλων χώρων φιλοξενίας για καθαρά δωμάτια με \”φιλικό περιβάλλον\”, διότι η εσωτερική ρύπανση απειλεί σοβαρά την υγεία των φιλοξενούμενων.
  • Βρεφονηπιακών παιδικών σταθμών, μονάδων φροντίδας ηλικιωμένων
  • Πλοίων – σκαφών αναψυχής, επαγγελματικών χώρων
  • Ζητήστε μας Δωρεάν ένα Test….Dry!!, με τεστ προσδιορισμού για  “ρυπογόνα μικροβιακά φορτία” , σε  στρώμα, σαλόνι, χαλί ή μοκέτα, ακόμα και αν το έχετε πλύνει ή νομίζετε ότι είναι καθαρά, στο 2104829839 για να μάθετε για αυτά που δεν ξέρετε επειδή δεν φαίνονται !!

\”Η διάκριση ανάμεσα στα εποπτικά μέτρα ελέγχου και στη συστηματική παρέμβαση είναι ζωτική σε αυτό το πλαίσιο.\”

Μικροβιολογική & Βακτηριακή Απολύμανση.

Η εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης , αναβαθμίζει τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού, με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ Απολυμαντικό, με αρ. αδείας 51834/2009, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τυπων,2,3,4,(98/8EC). Aκίνδυνο για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

  Sera Apolymantiko.PDF

“Green Decontamination:” Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης ’’.pdf

Σχετικά Άρθρα

Συντονισμός δράσεων για τον ‘‘έλεγχο αιωρούμενων ρυπογόνων μικροσωματιδίων” και την αποφυγή επιμόλυνσης στους εσωτερικούς χώρους.

EcoTec Αντιρρυπαντίκες Τεχνολογίες για Εσωτερικούς .pdf

Αντιρρυπαντικές Τεχνολογίες για Εσωτερικούς χώρους