Συσκευασία – Αποθήκευση

Όταν ολοκληρωθεί και διαδικασία του στεγνώματος τα χαλιά μπαίνουν στο τελευταίο στάδιο όπου γίνεται έλεγχος για τυχόν λεκέδες και άλλα στοιχεία (τσίχλες, κεριά, μελάνια).

Η διαδικασία Συσκευασίας και Περιποίησης Χαλιών γίνεται από ένα υπερσύγχρονο σύστημα (Multi System  Machine)με Αυτόματο ηλεκτρονικό μέτρημα διαστάσεων.

Ειδικά μελετημένο με μηχανισμό διπλής αναρρόφησης, για να σκουπίζει αφαιρώντας χνούδια που τυχόν έχουν μείνει πάνω στο χαλί μετά το άπλωμα. Ταυτόχρονα χτενίζει για το τελικό φινίρισμα του χαλιού, προστατεύοντας το συγχρόνως από τσαλακώματα – τσακίσματα, δημιουργώντας την  προϋπόθεση για μια εύκολη και ασφαλή αποθήκευση.

Η δυνατότητα αυτομάτου ηλεκτρονικού μετρήματος διαστάσεων στο χαλί, με σύνδεση scanner reader για ανάγνωση και αποθήκευση στοιχείων από ετικέτες barcode, αλλά και αυτόματη σύνδεση και ενημέρωση του συστήματος τήρησης αποθήκης, παρέχει  το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα στην ασφάλεια των χαλιών αλλά και μια σχέση απόλυτης εμπιστοσύνης, μεταξύ εταιρίας και πελατών.

Μετά την συσκευασία σε νάιλον και την επιμέτρηση ακολουθεί η αποθήκευση. Οι αποθηκευτικοί χώροι είναι απεριόριστοι και επαγγελματικά μελετημένοι έτσι ώστε να πληρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας.