Extra Υπηρεσίες

Απορρυπαίνω – Εξυγιαίνω – Εξοικονομώ

Green Home Concept: Έξυπνες λύσεις , για μια Απόλυτα Ισορροπημένη καθαριότητα και οικονομία, με την χρήση Εναλλακτικών Μεθόδων Καθαρισμού. Εξειδικευμένο πρόγραμμα, Απορρυπαίνω – Εξυγιαίνω – Εξοικονομώ, με Bio-Εφαρμογές Καθαρισμού σε χαλιά, μοκέτες, στρώματα και σαλόνια, χωρίς την χρήση χημικών (Green-Decontamination)

Προγράμματα απαλλαγής από τις ρυπογόνες σκούπες που σας επιβαρύνουν, με υπερβολική κατανάλωση ρεύματος , “μολυσματικούς παράγοντες και τα τοξικά τους προϊόντα” τους , αλλά επιβαρύνουν και το περιβάλλον, επιστρέφοντας στον αέρα ότι αναρροφούν!.

1) Αντικαταστήστε τες με το  Green Home Concept, ένα πρόγραμμα με έξυπνες λύσεις για μια απόλυτα Ισορροπημένη Καθαριότητα και Οικονομία και επιπλέων  κέρδος, με την Υπηρεσία Ημερήσιας παροχής χρήσης  εξοπλισμού κατ’ οίκον.

2) Αντικαταστήστε τες με ένα Πλήρες Σύστημα Φροντίδας Εσωτερικών Χωρών, για μια Αναβαθμισμένη Ποιότητα Διαβίωσης, Οικονομικώς Αποδεκτό, με Maximum απόδοση αλλά με Μειωμένη Κατανάλωση Ενέργειας, (675 watt) ,με Έγκριση “Green Label” του CRI για Αφαίρεση Ρύπων,  Συγκράτηση Σκόνης και Διατήρηση Εμφάνισης.

Το Green Services έχει καθιερώσει την  iClean ως Υπηρεσία ενημέρωσης μέσα από το πρόγραμμα του Συμβούλου Καθαριότητας

Ενημέρωση με Παροχές  με Ανταποδοτικά Οφέλη:

1)  Έλεγχος Προσδιορισμού με τεστ προσδιορισμού για  “ρυπογόνα μικροβιακά φορτία” , σε στρώμα, σαλόνι, χαλί ή μοκέτα, ακόμα και αν το έχετε πλύνει ή νομίζετε ότι είναι καθαρά, ώστε να δοθούν αποτελεσματικά αποδοτικές και βιώσιμες λύσεις.

2) Bio-καθαρισμός σε ένα παιδικό στρώμα.

3) Bio-καθαρισμός σε ένα χαλί, σε ένα σαλόνι η σε ένα στρώμα, εντός 60 ήμερων από την Ημερομηνία Αγοράς τους. Η δημιουργία των Νέων Καινοτόμων Υπηρεσιών έχει σαν στόχο , την προσφορά ιδανικών λύσεων καθαρισμού και απορρύπανσης του εσωτερικού περιβάλλοντα χώρου.

 Προσοχή: Ενεργή  συμβολή σε παρόμοιες παροχές μπορούν να έχουν όλοι , από τη συμμετοχή της πολυκατοικίας, των τοπικών και πληθυσμιακών ομάδων,  συλλογών, σωματείων, με μια αναδημοσίευση ή ένα e-mail κ.λ.π

Επενδύουμε στην  Επιτόπια Συμβουλευτική Ενημέρωση των καταναλωτών

Πληροφορίες με email στο info@greenservices.gr ,ή καλέστε στα 2104829839, 6932245887