Επιτακτική ανάγκη η ανάπτυξη των Bio-εφαρμογών Διαχείρισης του Εσωτερικού Περιβάλλοντος 

Η  αύξηση των ιών και των βακτηρίων, αλλά και η αύξηση των πληθυσμών σε πολλά παράσιτα (ζωικούς εχθρούς), δημιουργεί την ύπαρξη μιας αυξανόμενης ανάγκης, για να κρατήσουμε το εσωτερικό περιβάλλον μας καθαρό και υγιεινό.

Ωστόσο, η αύξηση της ανθεκτικότητας των μαζί με την επιδείνωση της κατάστασης του περιβάλλοντός, μας ‘‘υπογραμμίζουν’’ επίσης την επείγουσα ανάγκη ώστε να χρησιμοποιούμε, επαγγελματικές μεθόδους, με ασφαλή υλικά που να είναι φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Οι Ασφαλείς Bio-εφαρμογές του Green Services, είναι μια νέα μεθοδολογία  που αναπτύχθηκε για αυτές τις ανάγκες.

Η Φιλοσοφία των Προγραμμάτων του Green Services , με τις Αναβαθμισμένες Bio-εφαρμογές Διαχείρισης του Εσωτερικού Περιβάλλοντος δημιουργούν επαναστατικές μεταβολές, για μια απόλυτα ισορροπημένη καθαριότητα και οικονομία με άμεσα αποτελέσματα, συνδέοντας και αξιοποιώντας με συνέπεια και σεβασμό, τις βάσεις μιας «Ασπίδας προστασίας» για τον άνθρωπο και το περιβάλλον

Η υγεία αποτελεί πάντα το θεμελιώδες κοινωνικό αγαθό για την ευημερία μιας κοινωνίας πολιτών, εξαρτάται δε σε μεγάλο βαθμό από τις Υπηρεσίες Καθαριότητας και Υγιεινής με “διασφαλισμένη εξυγίανση” , που προάγονται με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Τον κώδωνα του κινδύνου μας κρούουν οι πανεπιστημιακοί ερευνητές, για την ποιότητα του αέρα στους εσωτερικούς χώρους. Τα αποτελέσματα δείχνουν επιβαρυμένους εσωτερικούς χώρους, με το 60% των κρουσμάτων άσθματος που παρατηρούνται στην Ελλάδα να οφείλονται στη ρύπανση και επιμόλυνση των εσωτερικών χώρων.

Η Διαφορετικότητα στα προγράμματα του Green Services, σας παρέχουμε την πιο ολοκληρωμένη υπηρεσία, χωρίς την χρήση χημικών (Green Decontamination), βασίζονται δε στην αναπτυγμένη μέθοδο  ενός ολοκληρωμένου συστήματος ‘‘Προηγμένης Τεχνολογίας ’’ με τα Επαγγελματικά συστήματα εξυγίανσης, για την ελεγχόμενη μείωση των πληθυσμών σε πολλά παράσιτα (ζωικούς εχθρούς) των κατοικημένων χώρων, αλλά και την αποφυγή της επιμόλυνσης του χώρου με αλλεργιογόνους μολυσματικούς παράγοντες.

Όπως από τα αποσυνθεμένα μέρη των άκαρεων της οικιακής σκόνης (Dust mites) μαζί με τα περριτώματα τους, αλλά και των λεπιών – θραυσμάτων-που οφείλεται στο ‘‘εντατικής επισκεψιμότητας’’ άκαρι τηςμεταδοτικής ψώρας, το οποίο ζει και αναπαράγεται στο δέρμα του ανθρώπου, από τους νέους εισβολείς –Ακάρεα– όπως είναι τα‘‘αρπακτικά ακάρεα’’, και οι επιθετικοί  εισβολείς – Ακάρεα –(Cannibal mites),τα σκαθάρια των χαλιών (Coleoptero-Dermestidae), αλλά και από τους  ραγδαία αναπτυσσόμενους απρόσκλητους φίλους μας (Κοριούς).

Επενδύοντας στην Διαφορετικότητα των Καινοτόμων Υπηρεσιών Περιβαλλοντολογικού Ενδιαφέροντος , δημιουργήσαμε το Καινοτόμο πρόγραμμα, “Φροντίζουμε για το σπίτια σας”, σε επίπεδο υπηρεσιών για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής , μετά από διάγνωση και τεστ προσδιορισμού σε “ρυπογόνα μικροβιακά φορτία” , ώστε να δοθούν αποτελεσματικά αποδοτικές και βιώσιμες λύσεις αναβάθμισης στο Ζωτικής Σημασίας εσωτερικό περιβάλλον του σπιτιού σας.

Αυτό γιατί  η διαδικασία των Bio-εφαρμογών καθαρισμού των Εσωτερικών Χώρων αντιμετωπίζει την κάθε επιφάνεια, συμπεριλαμβανομένου του αέρα, αφαιρώντας έως και 99% των ρύπων, έτσι ώστε να μπορεί να σας προστατεύει από αερομεταφερόμενα ερεθιστικές ουσίες, εξουδετερώνοντας το πρόβλημα στην  πηγή, αφήνοντας χώρο να σας μυρίζει φρέσκο και καθαρό.

Η ανάπτυξη του Καινοτόμου προγράμματος , The Green Purification Group (TGPG) είναι μια Υψηλής Ποιότητας Εξυγίανση όλων των εσωτερικών χώρων και μπορεί να προσαρμοστεί και να εφαρμοστεί με θεαματικά αποτελέσματα, εξολοκλήρου η συμπληρώνοντας, σε Ξενοδοχεία, Καμπίνες Πλοίων, Αίθουσες Προβολών (σινεμάδες), Χώρους συνεδριάσεων, Μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, Κέντρα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης , (Hospitality) Γυμναστήρια, Παιδικούς σταθμούς, Επαγγελματικούς χώρους, Σπίτια, κ.λ.π.

Επιπλέον η καινοτόμος πρόταση – πρόκληση – πρόσκληση του όλου εγχειρήματος του Greenest, αποτελεί μία Εναλλακτική και πιο Δημιουργικά Ελκυστική Επιλογή, ώστε οι καταναλωτές να έχουν  όλες τις δυνατότητες , με την χαμηλότερη επιβάρυνση.

Αναπτύσσεται με την Εφαρμοσμένη Στρατηγική των τεχνολογικών εξελίξεων, ως μια Ολοκληρωμένη Υποστήριξη Περιβαλλοντικής Διαχείρισης των εσωτερικών χώρων για επαγγελματικές συνεργασίες, ώστε οι επαγγελματίες εκμεταλλευόμενοι τις ανταγωνιστικές ευκαιρίες, να δίνουν την Μεγαλύτερη Προστιθέμενη Αξία στις υπηρεσίες τους επιτυγχάνοντας  το πιο επιδιωκόμενο πλεονέκτημα στην αγορά.

Με τις Ασφαλείς Επαγγελματικές Bio-Εξυγιάνσεις, για μια Ασφαλή Προεργασία για το πριν, αλλά και Ασφαλή Περαίωση για το μετά από κάθε επιστημονική εφαρμογή, σε ινώδη υλικά (Στρώματα, Σαλόνια και Χαλιά-Μοκέτες), εξασφαλίζουμε την αποφυγή επιμόλυνσης του χώρου.

Οι Εναρμονισμένες εφαρμογές, χωρίς την χρήση χημικών, ‘‘θερμικής επεξεργασίας’’ελεγχόμενης ή και τροποποιημένης ατμόσφαιρας σε κατοικημένους χώρους, οι οποίες θεωρούνται φιλικές προς το περιβάλλον και κερδίζουν διαρκώς έδαφος και στην Ελλάδα.

Χρειάζεται μεγάλη Προσοχή στην ερεύνα αγοράς για καθαριότητα με τις οικονομικότερες λύσεις, αλλά και στην  επιλογή της μεθόδου, γιατί μια εφαρμογή χωρίς τον απαιτούμενο Επαγγελματικό εξοπλισμό και την επαγγελματική κατάρτιση, μπορεί να οδηγήσει σε αντίστροφα αποτελέσματα από αυτά που προσπαθούμε να επιτύχουμε (επιμόλυνση, δευτερογενείς μολύνσεις κ.α.). Ένας λοιπόν λόγος παραπάνω για την συμβολή του Συμβούλου Διάγνωσης του Εσωτερικού Περιβάλλοντος Χώρου .

Εμείς συνεχίζουμε, με το Πρόγραμμα Φροντίζω να Ζω Ανθρώπινα, για βελτίωση των συνθηκών προστασίας της Υγείας στους εσωτερικούς χώρους.

Πληροφορίες μπορείτε να μας ζητήσετε με ένα email στο info@greenservices.gr η να καλείτε στο τηλέφωνο 2104829839, 6932245887.

http://greenservices.gr.

Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

Πηγή: http://cleaningnews.gr/?p=8602

Αφήστε μια απάντηση