Διασφαλισμένη υγιεινή χώρων διαχείρισης φροντίδας κατ’ οίκον.

Healthy Interior Environment, ένα πρόγραμμα της BiOzone  που φροντίζει για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών. Η φιλοσοφία του βασίζεται στην παροχή σύγχρονων υπηρεσιών διασφάλισης της υγιεινής των χώρων διαχείρισης για την συνέχεια της θεραπείας τους, μέσα από τα ολοκληρωμένα προγράμματα  περιβαλλοντικών και υγειονομικών εφαρμογών. Ο απώτερος στόχος της είναι η χρήση καινοτομικών μεθόδων υλοποίησης τους, για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη επίτευξη μιας βέλτιστης φροντίδας των ασθενών, σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη κατ’ οίκον βιομηχανία φροντίδας και μετανοσοκομειακής περίθαλψης.

‘‘Όταν φροντίδα και υγειονομική περίθαλψη των ασθενών μεταφέρεται στο σπίτι , τα ολοκληρωμένα περιβαλλοντικά και υγειονομικά  μέτρα , είναι η απαραίτητη προϋπόθεση. Η επιλογή της κατάλληλης μεθόδου, εξαρτάται από τον βαθμό δυσκολίας του απαιτούμενου επιπέδου για μια ασφαλή εφαρμογή υλοποίησης, το είδος του χώρου, αλλά και την εναρμόνιση των δαπανών στο μέγιστο βαθμό στο κόστος της προτεινόμενης μεθόδου.’’

 Think decontamination….το άλλο πρόσωπο της υγιεινής !!

Η μέθοδος BiOzone , είναι μια τεχνολογικά εναλλακτική μέθοδος ελέγχου σε κατοικημένους χώρους, φιλική προς τις ανάγκες των ανθρώπων και  του περιβάλλοντος, όπου μπορεί να προσαρμοστεί και να εφαρμοστεί με θεαματικά αποτελέσματα, εξ’ ολοκλήρου ή/και συμπληρωματικά, ως ένας αποτελεσματικός τρόπος για τα  “Καθαρά Δωμάτια με φιλικό περιβάλλον”, χωρίς τη χρήση χημικών (Green Decontamination).

Ο τομέας του Healthy Interior Environment, έχει σήμερα ένα από τα πιο ολοκληρωμένα προγράμματα στον κλάδο διασφάλισης της υγιεινής, των χώρων διαχείρισης για την συνέχεια της θεραπείας των ασθενών. Η μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων επιλογών μας δίνει την δυνατότητα μοναδικών ποιοτήτων υπηρεσιών για κάθε χώρο διαβίωσης ξεχωριστά, μιας και η επιλογή της κατάλληλης μεθόδου, εξαρτάται από τον βαθμό δυσκολίας του απαιτούμενου επιπέδου για μια ασφαλή εφαρμογή υλοποίησης, το είδος του χώρου.

Ασφαλής εσωτερικοί χώροι χωρίς επιβλαβείς οργανισμούς.

Ένας ‘’ανθυγιεινός εσωτερικός χώρος’’ μπορεί να μετατραπεί σε καθαρό, υγιεινό και ασφαλή, χρησιμοποιώντας την στρατηγική του προγράμματος Healthy Interior Environment

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αφορούν στην υγεία των ασθενών είναι, η μη διασφάλιση της υγιεινής των χώρων διαχείρισης για την συνέχεια της θεραπείας τους, απέναντι στην τήρηση της υποβληθείσας από τους ιατρούς, ενδεδειγμένης φαρμακευτικής θεραπείας. Το γεγονός αυτό μπορεί και να επηρεάσει άμεσα τους ίδιους τους ασθενείς στην πορεία της αποθεραπείας τους.

Οι προκλήσεις για την «μικροβιολογική ασφάλεια» από τους κίνδυνους της επανεμφάνισης προβλημάτων  που είχαν εξαφανιστεί από την καθημερινότητα, μας οδηγούν σε νέα πρότυπα περιβαλλοντικής και υγειονομικής αποκατάστασης, προκειμένου να μειωθούν ως προς το πλείστον, οι συγκεντρώσεις στοχευόμενων ρύπων (απομάκρυνση ανεπιθύμητων συστατικών- ακαθαρσιών -ρυπογόνου μικροβιακού φορτίου, μολυσματικού υλικού κλπ), σε αποδεκτά επίπεδα, για την διασφάλιση μιας καλύτερης ποιότητας των εσωτερικών χώρων, υποστηρίζοντας την ευημερία των ανθρώπων που ζουν εκεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Η κατ’οίκον φροντίδα μεταμορφώνεται σε μια νέας γενιάς φροντίδα, ώστε να εξασφαλίζει μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Με ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών μας, αγκαλιάζουμε τις ανάγκες που χρειάζονται προσφερόμενες λύσεις καθαριότητας, υγιεινής και «μικροβιολογικής ασφάλειας»,  προσαρμοσμένες για την κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος, την πολυπλοκότητα ή την τοποθεσία των εφαρμογών, είμαστε σε θέση να εφαρμόσουμε τις καλύτερες καινοτόμες λύσεις τεχνολογικής υποδομής, ενεργειακά αποδοτικές και περιβαλλοντικά βιώσιμες μέσα από τα θεμελιώδη κριτήρια στα πρότυπα του ”Απόλυτα Καθαρού ”.  Για την BiOzone το πρόγραμμα Healthy Interior Environment αποτελεί μια πραγματικά στρατηγική επένδυση, αφού μπορεί πλέον να προσαρμόζεται στο διαρκώς μεταβαλλόμενο χώρο για την κατ’ οίκον βιομηχανία φροντίδας και μετανοσοκομειακής περίθαλψης.

Βελτιώνοντας σημαντικά την παροχή σύγχρονων υπηρεσιών διασφάλισης της υγιεινής των χώρων διαχείρισης για την συνέχεια της θεραπείας ασθενών, στοχεύει στην επέκταση των εφαρμογών του τμήματος της Greenest  με τα καινοτόμα προγράμματα συνεργασιών, για την ανάδειξη της Ολοκληρωμένης Υποστήριξης στους P.C.S. Εφαρμοστές ,ως συμβολή μιας επαγγελματικής διαχείρισης του Bio-περιβάλλοντος.

Όταν το όραμα του «Ελληνικού Συνδέσμου Τουρισμού Υγείας», μαζί με την ανάγκη μέριμνας, στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις σε θέματα υγιεινής στους χώρους φιλοξενίας, μας αναδεικνύουν  την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών στους ευαίσθητους  χώρους των δωματίων, ώστε αυτές οι διαμορφωμένες συνθήκες να έχουν ως στόχο, την ύπαρξη υποστήριξης στην προσπάθεια για ολοκλήρωση της προσφοράς του «Ελληνικού προϊόντος» στον Τουρισμό Υγείας.

Επενδύουμε στην ανάπτυξη μέσω συνεργασιών, για μία αναβαθμισμένη ποιοτική διαβίωση, έτσι ώστε και οι συνεργαζόμενοι σε αυτό τον τομέα, π.χ. (κατ’ οίκον φροντίδα ,ή/και κατ’ οίκον νοσηλεία), να εκμεταλλεύονται τις ανταγωνιστικές ευκαιρίες ώστε να δίνουν μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία στις σύγχρονες υπηρεσίες τους και να επιτυγχάνουν με την διαφορετικότητα , τα συν στα επιδιωκόμενα πλεονεκτήματα.

Πληροφορίες μπορείτε να ζητάτε στο  vgenis@otenet.gr, ή να καλείτε στο τηλέφωνο 2104829839, 6932245887

Ιωάννης Βγενής

Cleaning Advisor

Πηγή :  http://greenservices.gr/διασφαλισμένη-υγ…νή-χώρων-διαχείρ/