Ανασταλτική ανάπτυξη και στους “Bug bugs”.!!!

Ανασταλτική ανάπτυξη και στους Bug bugs”.!!!

Η GreenServices.gr στα πλαίσια συνεργασίας με την Walleco , η οποία αντιπροσωπεύει στη Ελλάδα  τα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συστήματα όζοντος, έχει καθιερώσει ένα λειτουργικό πρωτόκολλο για την δραστική εφαρμογή ανασταλτικού χαρακτήρα και στην ανάπτυξη των “bug bugs” μέσα στα δωμάτια.

Η ‘‘Καταλυτική Οζονοποίηση’’  μέσα από αναβαθμισμένο Concept των καινοτόμων μεθόδων της BiOzone , μπορεί να χρησιμοποιηθεί συμπληρωματικά, ως ένας αποτελεσματικός τρόπος μιας εναλλακτικής τεχνολογίας  ελέγχου σε κατοικημένους χώρους.

Έτσι ,οι επιχειρήσεις-εταιρίες με επαγγελματίες επιστήμονες, ( οι φέροντες την ειδική αναγγελία έναρξης ασκήσεως του επαγγέλματος του Υ.Π.Α.ΑΤ ), μπορούν και ενεργούν συμπληρωματικά με τα νέα πρότυπα, ως μια ‘‘Φυσική εναλλακτική λύση’’ για την κάλυψη των αναγκών, στους τομείς μιας Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παρασίτων & Υγιεινής , με στόχο την προώθηση της διασφάλισης των συνθηκών υγιεινής, εξασφαλίζοντας σας,  μια απόλυτα υγιή διαβίωση.

Μια τεχνολογικά εναλλακτική μέθοδος ελέγχου, φιλική προς τις ανάγκες των ανθρώπων και για του περιβάλλοντος. 

Το όζον (Ozone) είναι ένα ισχυρό οξειδωτικό, επομένως έχει επίδραση τόσο στα ζωντανά “bug bugs”  όσο και στα αυγά τους. Ως εκ τούτου, χάρη στην οξείδωση, δρα ανασταλτικά στην ανάπτυξη τους.

Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, για παράδειγμα σε στρώματα, η μέθοδος  BiOzone μπορεί  να εφαρμοστεί σε ‘’θαλάμους’’ από μονωτικό νάιλον κλπ. Ο ‘’θάλαμος’’ παρέχει τη δυνατότητα στο εσωτερικό του χώρο να τοποθετείτε  μια συσκευή Hygene Air  κατάλληλης ισχύος. Ο αέρας μαζί με το όζον  στο εσωτερικό περιβάλλον του ‘’θαλάμου’’ πρέπει να είναι μέχρι 30 / 40PPM / m3 όζοντος.

Στη συνέχεια, αυτή η συγκέντρωση όζοντος διατηρείται σταθερή για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την απολύμανση του ή/και των στρωμάτων, αλλά και να δράσει ανασταλτικά στην ανάπτυξη των “bug bugs” . (δημιουργεί ένα περιβάλλον αφιλόξενο για τους μικρούς ανεπιθύμητους  ζωικούς εχθρούς, κλπ)

Στο τέλος της εφαρμογής , το όζον καταλύεται (επαναμετατρέπεται σε O² οξυγόνο) ‘‘Καταλυτική Οζονοποίηση’’ , έτσι ώστε όταν  αφαιρεθεί το νάιλον να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στους εφαρμοστές.

(Τα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συστήματα Οζοντος, με την μετατροπή από Ο³ σε Ο²,παρέχουν την μέγιστη ασφάλεια απέναντι στον Άνθρωπο, την Περιουσία αλλά και το Περιβάλλον ).

Προσοχή: Οι Bio- εφαρμογές των καινοτόμων μεθόδων της BiOzoneακολουθούν με σεβασμό το λειτουργικό πρωτόκολλο της ‘‘Καταλυτικής Οζονοποίησης ’’, ακόμα και αν διενεργούνται ερευνητικές εφαρμογές για Νέες καινοτομίες με ‘’πράσινες στρατηγικές’’, μέσα από τα προγράμματα του Purerefreshing.

Με την ίδια μέθοδο μπορεί να αντιμετωπιστεί ολόκληρο το δωμάτιο.

Εφόσον το όζον είναι ένα αέριο που δρα μόνο επιφανειακά (δεν έχει καμία δύναμη διείσδυσης) , η προεργασία των στρωμάτων έχει ολοκληρωθεί με τη χρήση Επαγγελματικής Bio-απορρύπανσης . Η  αναγκαιότητα εφαρμογής μεθόδων με αντιρρυπαντικές τεχνολογίες στην σημερινή εποχή κρίνεται απαραίτητη.Η Διασφαλισμένη Ποιότητα  επιβεβαιώνεται με τις εφαρμογές  Bio- απορρύπανσης , από ένα Πλήρες Σύστημα Φροντίδας Εσωτερικών Χωρών,  με Maximum απόδοση αλλά με Μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, (675 watt) ,με Έγκριση “Green Label” του CRI για Αφαίρεση Ρύπων,  Συγκράτηση Σκόνης και Διατήρηση Εμφάνισης.

Η δε προεργασία των δωματίων ολοκληρώνεται με την χρησιμοποίηση του κατοχυρωμένου συστήματος  ‘‘ περιβαλλοντολογικής απολύμανσης κατά όγκο Bio-Εξυγίανσης ’’. Πιστοποιημένο ως Ιατρική Συσκευή Τάξης ΙΙ από τον οργανισμό FDA των ΗΠΑ, θέτοντας νέα πρότυπα στην έννοια του ‘’καθαρού αέρα στον εσωτερικό χώρο ‘’.

Έτσι το όζον θα μπορεί να απολυμάνει ή/και να δράσει ανασταλτικά στην ανάπτυξη των “bug bugs” με καλύτερα αποτελέσματα.

Η Τεχνολογία Σύμμαχος στην Προσπάθεια Βελτίωσης της Ποιότητας Ζωής

Εν πάση περιπτώσει, η GreenServices.gr στα πλαίσια συνεργασίας με την Walleco , συνεχίζει να διενεργεί ερευνητικά τεχνικές για να εντοπίσει το καλύτερο σχέδιο, όπου οι επιχειρήσεις-εταιρίες με επαγγελματίες επιστήμονες ( οι φέροντες την ειδική αναγγελία έναρξης ασκήσεως του επαγγέλματος του Υ.Π.Α.ΑΤ),  θα μπορούν να έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα απέναντι στα προβλήματα από τους “bug bugs”.

Αξιοποιούμε ως μοχλό ανάπτυξης την χρήση των ‘‘σωστών εργαλείων’’ στην εφαρμοσμένη στρατηγική, συμπορευόμαστε των τεχνολογικών εξελίξεων και στηριζόμενοι στη συνεχώς αυξανόμενη τεχνογνωσία μας, έχοντας βάλει τα θεμέλια σε μια καινοτόμο υποδομή για την ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων στην διαχείριση προβλημάτων, Υγειονομικού και Περιβαλλοντολογικού Ενδιαφέροντος, στους εσωτερικούς χώρους και στον κλάδο του Τουρισμού.

Μια καινοτόμος προσπάθεια, για την ανάδειξη μιας Ολοκληρωμένης Υποστήριξης στην Περιβαλλοντική Διαχείριση με τους P.C.S. Εφαρμοστές της Περιοχή σαςως συμβολή στην Ορθή Επαγγελματική Διαχείριση του Bio-Περιβάλλοντος.

Πληροφορίες με email στο info@greenservices.gr ,ή καλέστε στα 2104829839, 6932245887

Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

Πηγή:  http://greenservices.gr/ανασταλτική-ανάπ…ι-στους-bug-bugs/ ‎

 

Σχετικά Άρθρα