Φροντίδα και υγιεινή σε ρούχα και ευπαθή πράγματα.!!!

Φροντίδα και υγιεινή σε ρούχα και ευπαθή πράγματα.!!!

Όλο και περισσότερος κόσμος παρατηρεί το φαινόμενο ότι ακόμη και τα καθαρά ρούχα, κλινοσκεπάσματα, μετά από μια μακρά αποθήκευση στο ντουλάπι έχουν μια δυσάρεστη οσμή.

Ανοίγοντας την ντουλάπα αντί να αισθανθούμε φρεσκάδα, αισθανόμαστε διάφορες μυρωδιές, όπως καπνού, κοκτέιλ από οινοπνευματώδη ποτά και κολόνιες, που έχουν απορροφηθεί από τα ρούχα. Ακόμα και αν τα αερίσουμε ή επαναλάβουμε τα δαπανηρά πλυσίματα μπορεί και να μην λυθεί το πρόβλημα.

Επιπλέον δυσάρεστες μυρωδιές  μπορούν να εμφανιστούν όταν:

  • Τοποθετήσετε ρούχα στο ντουλάπι αμέσως μετά το σιδέρωμα, χωρίς να έχουν κρυώσει
  • Κακό στέγνωμα, μετά από πλύσιμο. Ακόμα και μια μικρή ποσότητα υγρασίας μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστη οσμή στα ρούχα.
  • Βάζουμε τα χρησιμοποιημένα –έστω και μια φορά- μαζί με τα καθαρά. Θα πρέπει να ξέρετε ότι τα αρώματα –κολόνιες, με τα αρώματα των μαλακτικών και των απωθητικών, σχηματίζουν ένα κοκτέιλ που ίσως να είναι πολύ επιβλαβές για την υγεία μας.
  • Κρατάμε τα ρούχα πάρα πολύ καιρό στα ντουλάπια χωρίς αερισμό.
  • Στο τέλος, ακόμη και αυτά τα είδη στην ντουλάπα που δεν φορέσατε χάνουν το αρχικό τους άρωμα.

Στο σπίτι σας, αν κάποιος ήταν άρρωστος, από μια ασθένεια με γρίπη ή άλλα λοιμώδη νοσήματα, είναι επιθυμητό να απολυμανθούν τα πράγματα που χρησιμοποιήθηκαν από τον ασθενή: μαξιλάρια, παπλώματα, κουβέρτες, σεντόνια, πετσέτες, μπουρνούζια. Αυτό θα βοηθήσει στη διατήρηση της υγιεινής του νοικοκυριού αποτρέποντας κάποια επαναμόλυνση.

Μια καινοτόμος υπηρεσία αρχίζει να βρίσκεται στα Στεγνοκαθαριστήρια – καθαριστήρια,  Landry, Delivery σιδερωτήρια, ξενοδοχεία, γιοτ, πλοία κλπ.

Άπλα, με ‘‘Καταλυτική Οζονοποίηση ’’ οσμές, βακτηριακές ή μικροβιακές μορφές εξαλείφονται και απ΄ τα ρούχα !

Η σειρά HYGENE BOX CLEAN αποτελεί επανάσταση στην έννοια της απολύμανσης ,ως μικροβιολογική ασφάλεια σε ρούχα-γιλέκα, κλινοσκεπάσματα , αθλητικά είδη, υποδήματα στρώματα, χαλιά και άλλα αντικείμενα (π.χ.. Παιχνίδια,).

Η γραμμή HYGENE BOX CLEAN χάρη στο μοναδικό σύστημα λειτουργίας της ‘‘Καταλυτικής Οζονοποίησης’’ αδρανοποιώντας επιβλαβής μικροβιακούς παράγοντες, (βακτήρια μύκητες, μούχλα, ιούς ), εξαλείφει συγχρόνως οσμές , καπνό, ιδρώτα, από παπούτσια, ρούχα.

Εύκολη εγκατάσταση σε οποιοδήποτε περιβάλλον, με διαισθητικό πίνακα ελέγχου αφή διασφαλίζει τον εύκολο προγραμματισμό της ‘‘Καταλυτικής Οζονοποίησης’’, ανάλογα με τον τύπο, την ποσότητα και την κατάσταση ρύπανσης των απολυμασμένων αντικειμένων, λαμβάνοντας πάντα υπόψη την εξοικονόμηση ενέργειας.

Έχει μελετηθεί, σχεδιαστεί, κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που εγγυάται και την μετατροπή του πλεονάζοντος όζοντος σε οξυγόνο (PATENTED) από την EVERGREEN TECNO PLANTS, κατασκευάζεται στην Ιταλία σε πλήρη συμμόρφωση με τους ισχύοντες κανονισμούς και οδηγίες σχετικά με το όζον και το σήμα CE, παρέχοντας την μέγιστη ασφάλεια απέναντι στον Άνθρωπο, την Περιουσία αλλά και το Περιβάλλον.

Τώρα γνωρίζετε πόσο εύκολο είναι να δώσετε φρεσκάδα στα ρούχα και σε άλλα πράγματα που σας περιβάλλουν.

Η ‘‘Καταλυτική Οζονοποίηση’’ απομακρύνει αποτελεσματικά τους επιβλαβείς μικροβιολογικούς παράγοντες, αλλά δεν αντικαθιστά το συνηθισμένο πλύσιμο των ρούχων ή την καθαριότητα των αντικειμένων

Πληροφορίες με email στο info@greenservices.gr ,ή καλέστε στα 2104829839, 6932245887

Ιωάννης Βγενής
Cleaning Advisor

Πηγή:  http://greenservices.gr/hygene-box-clean/